tirsdag den 19. juni 2007

Kom så de hviie!

Ja dette indlæg har ikke så meget at gøre med mit Englandseventyr... og dog.

I søndags sikrede AGF sig oprykning til superligaen (eller SAS-ligaen om man vil) og alle der kender mig en smule ved jo at AGF er min helt store passion. Så der blev festet i søndags til den helt store guldmedalje og der skal festes igen på søndag når den sidste hjemmekamp spilles.
Og jeg skal lige love for at sådan nogle fodboldspillere bliver kåde når der kommer alkohol indenbords. Festen i søndags rykkede for spillerne og nogle håndfulde fans' vedkommende fra after match baren i stadionhallen ind på Tir Na Noq i Frederiksgade. Det er sgu sjovt at se at der stort set ikke er forskel på om spillerne er 18 eller 30 når de er i byen, selv assistentræner og cheftræner var helt oppe at ringe.

Nå, men pointen i dette indlæg er savnet til AGF som bliver stort. Trods mine ca. 9 uger hjemme hvert år og trods muligheden for at holde sig opdateret på nettet, så kommer jeg til at savne stemningen og alle de venner jeg har fået indenfor de seneste 5-6 år. Jeg tør ikke tænke på hvor mange penge jeg i den tid har brugt på at rejse land og rige rundt for at se de hviie. Menjeg vil aldrig nogensinde have undværet ture som til Växsjö og Thisted hvor lokalbefolkningen i den grad fik at mærke når Galehuset kommer på besøg.

Om en uge har spillerne "ferie" eller i hvert fald kamppause indtil 18. juli hvor første kamp i superligaen spilles. Den når jeg heldigvis at få med og måske endda de 2 næste runder også alt efter hvor de spilles. Så er der også afgang til England bagefter.

mandag den 4. juni 2007

Mindre end 2 måneder til

Efterhånden som jeg har fortalt gud og hver mand om mit kommende ophold i London er der en detalje der har været slående. Når samtalen har drejet hen på hvad jeg skal lave efter de 2 års elevtid, så har jeg snakket om når jeg kommer hjem, men langt de fleste har reageret med sætningen "ja, hvis du kommer hjem". Jeg siger bare lad os nu se hvad der sker ;o)

Nå, men der er egentlig ikke så meget nyt andet end spændingen stiger. Har fået lidt styr på diverse formalia der skal ordnes, men mangler stadig et sted at bo. Har fundet ud af at omsætningshastigheden på boliger i London området er meget høj. Derfor har jeg endnu ikke kunnet finde opslag på nettet som lister boliger der er ledige omkring den 1. august. Jeg fortsætter med at lede på nettet, men har også oprettet profil på danes-abroad.com hvor man kan søge bolig hos nogle af de mange tusinde danskere der bor i London. I slutningen af denne måned skal jeg 6 dage til London på ferie og der vil jeg tage ud og lede også.

Har lige idag fået at vide at min kommende arbejdsgiver har udfærdiget kontrakten, så jeg er spændt på at se mit lønniveau. Det er nemlig, modsat herhjemme, helt op til ham hvad jeg får.

'Til next time...