tirsdag den 14. august 2007

ØV og Jah!

Så er det slut. Efter 15 dage med tørvejr og sol langt det meste af tiden, så er indtoget af det berygtede engelske gråvejr begyndt. I hvert fald for en stund. Man var også næsten ved at tro at klimaforandringerne ville gøre det til en saga blot.

Idag fik jeg så (endelig) at vide fra skolen hvornår jeg skal hjem på skoleophold. Jeg kunne for så vidt selv vælge mellem to forskellige uger i efteråret, men som det ser ud nu bliver det uge 41. Det vil sige at jeg hopper på et fly fredag d. 5. oktober om aftenen og tager hjem igen til England søndag d. 14. oktober. Jeg håber at det bliver muligt at se mange af Jer og til dem der har lyst så kan de i hvert fald møde mig på Århus stadion mandag d. 8. oktober når AGF tager imod AaB.

Derefter er den næste gang jeg er i danevang fra fredag den 23. november til mandag d. 26. november, da der i den weekend er en vis herre der skal fejre sin halvhundredeårsdag.

Og endelig kommer jeg også ved juletid, men dagene er ikke fastlagt endnu.

Vi ses!