fredag den 10. august 2007

2 weeks and counting

2 uger tilbragt i Engeland (heraf 1½ som en del af den arbejdende befolkning).
Der er godt nok ikke sket meget på arbejde i denne uge, hvilket formentlig skyldes holdskifte i forbindelse med ferie rundt omkring hos de forskellige fabrikker og flyselskaber. Børnene starter i skole igen og dem der ikke har børn skal til at holde deres ferie nu.

Men lidt spænding blev det da til da jeg mødte på arbejde igår og fik at vide at jeg skulle endnu en tur til KBH med en pakke. Denne gang ville pakken ankomme hos os så sent at jeg ikke kunne nå derover og hjem igen samme dag, så det kostede en overnatning på hotel. Fint nok. Flybilletten blev booket med en tidlig morgenflyver hjem idag, men da det kom til at finde et hotelværelse fik vi lidt af et chok. I hele storkøbenhavn fandtes der kun ledige værelser 2 steder. Det ene sted var på sydhavnen og kostede lige godt 2000 kr for et enkeltværelse. Det andet var på SAS Radisson på Amager, her kostede et værelse "kun" 1850 kr! Heldigvis findes der nu en bro over Øresund og lige der på den anden side ligger Malmø der havde værelser i bunkevis. Jeg fik et værelse på Scandic Skt. Jørgen (det hedder det altså) 600 fra banegården og til 700 kr for et værelse.
Turen i sig selv er ikke noget at skrive hjem om andet end der var rigtig lummervarmt i Malmø da jeg checkede ind på hotellet omkring kl. 22.45. Da jeg checkede ud igen kl 5.00 var der ikke blevet meget koldere, til gengæld var jeg ret smadret og halvsov da både i toget og flyet inden jeg sad på pinden igen på kontoret kl lidt i 11 lokal tid.

Så nu er det blevet weekend igen og vejret holder sig i den pæne ende af skalaen indtil tirsdag, hvor det skulle begynde med regn og lidt lavere temperaturer. Imorgen lørdag tager jeg nok til London og kigger mig lidt omkring. Måske mødes jeg med min ven Philip over en øl, hvis vi får lov af konen ;o)

Jeg vil forsøge at få taget lidt billeder, så I kan se hvordan her egentlig ser ud!

Go' weekend