mandag den 4. juni 2007

Mindre end 2 måneder til

Efterhånden som jeg har fortalt gud og hver mand om mit kommende ophold i London er der en detalje der har været slående. Når samtalen har drejet hen på hvad jeg skal lave efter de 2 års elevtid, så har jeg snakket om når jeg kommer hjem, men langt de fleste har reageret med sætningen "ja, hvis du kommer hjem". Jeg siger bare lad os nu se hvad der sker ;o)

Nå, men der er egentlig ikke så meget nyt andet end spændingen stiger. Har fået lidt styr på diverse formalia der skal ordnes, men mangler stadig et sted at bo. Har fundet ud af at omsætningshastigheden på boliger i London området er meget høj. Derfor har jeg endnu ikke kunnet finde opslag på nettet som lister boliger der er ledige omkring den 1. august. Jeg fortsætter med at lede på nettet, men har også oprettet profil på danes-abroad.com hvor man kan søge bolig hos nogle af de mange tusinde danskere der bor i London. I slutningen af denne måned skal jeg 6 dage til London på ferie og der vil jeg tage ud og lede også.

Har lige idag fået at vide at min kommende arbejdsgiver har udfærdiget kontrakten, så jeg er spændt på at se mit lønniveau. Det er nemlig, modsat herhjemme, helt op til ham hvad jeg får.

'Til next time...