søndag den 13. maj 2007

Min nye elevplads

Ja, så fik jeg en elevplads og så i England!
Min førsteprioritet var godt nok Dublin (Irland), men da jeg var til samtale d. 2. maj blev jeg grebet af tanken om at bo og arbejde i England tæt på London. Det der især tiltrak mig var virksomheden jeg skal arbejde i. Den hedder Air Sea Logistics og hovedkontoret ligger lige ved siden af Heathrow lufthavn. De er 23 medarbejdere fordelt på de 2 kontorer (Heathrow og Andover) og fra august så også 2 danske elever; jeg selv i Heathrow og Ali i Andover. De beskæftiger sig med stort set alt indenfor import og eksport, transport og tolddeklarationer af gods i størrelser lige fra container til små pakker. De har kunder over det meste af verden, mange fra USA og asien.

Der er nok at skulle klare de små 3 måneder der er til jeg skal starte derovre. Jeg skal finde et sted at bo, men der har jeg heldigvis min ven Philip i London som hjælper mig og skulle det ikke lykkedes ved hans hjælp så ville Air Sea Logistics ejer, Malcolm Francis, forsøge at hjælpe.
I slutningen af juni tager jeg på 6 dages ferie i London (Philip skal nemlig giftes!), hvor jeg vil prøve at kigge mig lidt omkring efter et sted.
Jeg har sagt min lejlighed op herhjemme og forsøger at komme af med nogle af møblerne, som jeg ikke vil betale for at have opmagasineret. Der er også en masse tøj der skal sorteres og luges ud i og et bjerg af papirer der skal gennemgåes. Så har jeg jo også lige et par eksaminer der skal beståes i juni, så jeg kommer bestemt ikke til at kede mig.

Mere følger så kig ind igen :o)

Torben