søndag den 6. januar 2008

Sidste kapitel - i denne omgang

Så er jeg tilbage i Danmark. Det vil sige at det har jeg været i et stykke tid. Jeg har indtil for nylig logeret hos "de gamle", men er nu flyttet i en ny lejlighed og har fået nyt job. Blot 3 uger efter jeg var kommet hjem blev jeg ansat ved Frode Laursen i Vitten, hvor jeg startede den 3. december. På grund af beliggenheden for firmaet besluttede jeg at søge bolig i omegnen med det nordlige Århus som den fjerneste mulighed, sådan rent geografisk. Det er endt med at jeg nu bor i Hammel i den gamle apotekerbygning lige midt i byen med bager, grillbar og kiosk lige udenfor døren og handelsgaden et stenkast væk. Det er i en lækker 2-værelses med meget mere plads end jeg har møbler til - det bliver dyrt i længden ;o)

Når man flytter til en by lidt udenfor storbyen bliver mulighederne for offentlig transport automatisk mindre og som effekt deraf har jeg været ude at købe bil til at fragte mig de godt 10 km på arbejde, til besøg hos venner og familie og ikke mindst til stadion når nu den lange vinterpause får en ende.

Så alt i alt er det ikke så ringe endda....
Og dermed lukker jeg "bogen" for denne gang...