lørdag den 18. august 2007

3 gone - 101 to go

Endnu en uge gået. Det går efterhånden stærkt og det er såmænd også fint nok.
I denne uge oplevede jeg endda en bustur fra helvede. Hvis nogen synes at danske chauffører kører råddent som kom lige herover engang og tag turen mellem et par mellemstore provinsbyer, så får I en overraskelse.

Jeg skulle til High Wycombe til en samtale for at få mit National Insurance nummer; det er ved hjælp af det man betaler til den engelske sundhedssektor herovre. Turen dertil gik fint nok, tog fra arbejde kl 14 og så med bus til Slough og endnu en bus til High Wycombe. Men hjemturen var noget ganske andet. Da var det nemlig blevet myldretid og når chaufførerne godt ved at de skal overholde tidsplanen (der åbenbart ikke tager nok forbehold for myldretid), jamen så får den ekstra gas når man er ude på vejen mellem byerne hvor trafikken ikke er helt så tæt. Så med en hastighed der ligger 20-30 kmt/t over det tilladte i en bus i skarpe sving frem og tilbage, så bliver man kastet lidt rundt. For denne turs chauffør fandtes der iøvrigt intet imellem fuld gas og bremserne i bund. Man blev derfor både kastet frem og tilbage og fra side til side. Når så endelig man holdt i kø på vej ind i Slough, så skulle der jo ikke opstå huller på mere end 5 cm frem til bilen foran, så igen hakkede bussen sig frem gennem godt en halv times kø i udkanten af Slough. Jeg har ikke været køresyg i 20 år, men det her var altså ved at være tæt på...

I dag er det lørdag, en smule trist i vejret og store vaskedag. Man har jo tidligere været "forkælet" med muligheden for at reservere op til 4 maskiner og 2 tørretumblere af gangen, men her med en maskine, der er 2 timer om en ganske normal 40 graders vask, så skal der planlægges lidt. Nu er tørresnorene fyldt, så må resten vente til imorgen.

Ellers er der ikke meget at berette ud over, selvfølgelig, den store skuffelse af ikke at være sendt på tur til Danmark i denne uge ;o)
Men som en kollega fortalte så kan der gå måneder imellem kurer jobs og så pludselig kommer de som perler på en snor. Jeg blev dog opfordret til at tilmelde mig nogle af de bonusordninger flyselskaberne har. Det kunne ende i en gratis tur hjem på et tidspunkt.

Og nu vi taler om at tage hjem, så skal jeg allerede nu til at bestille turen hjem til jul. Selv lavprisselskaberne har luret at der er ekstra tryk på i slutningen af december så der er startpriserne naturligvis noget højere end normalt. Desuden har Ryanair for nylig skåret antallet af afgange til Århus (og tilbage) fra 2 gange daglig til 1. Og afgangen fra London Stansted er kl 7.10 om morgenen, hvilket er rigtig skidt, for det betyder at jeg skal hjemmefra kl 3 om natten for at nå det. Det ender nok med at jeg hellere flyver til Aalborg eller Billund. Det gør jeg i hvert fald til november når jeg kommer hjem til en forlænget weekend der.

Nå, men kan i hygge Jer.
Cheers!