fredag den 14. september 2007

Hvor bliver han af?!?

12 dage uden at skrive så meget som et ord! Tsk tsk... Nå, men nu skriver jeg altså igen. Det er ikke fordi der er sket de store ting i disse 12 dage. Nå, jo der er kun 3 uger til jeg kommer hjem på skoleophold. Er godt i gang med planlægningen af besøg rundt omkring så jeg kan nå flest muligt på de 9 dage hjemme. Heldigvis er meget af familien samlet til fødselsdag den dag jeg kommer hjem. Meget rart når ens kusine planlægger det sådan.

I mandags fik jeg et lille skud danmark omend på engelsk da jeg hørte Tina Dickow (eller Tina Dico som hun hedder her) på et lille spillested i London. Hun har lige udgivet sin 4. plade som allerede har solgt til guld i hjemlandet. Og for at støve repertoiret af spiller hun gerne for en lille flok mennesker i byen hun bor i. Hun kaldte os hendes lille legeplads, hvor hun kan være sig selv og lege med sine sange. Fra november starter hendes turne med fuldt band og altså mindre ”spillerum” hvis man kan bruge den betegnelse. Og så var det en mulighed for London'ere at få nogle af hendes nye sange at høre. Albummet udkommer først udenfor Danmarks grænser i 2008.
Skulle man ikke vide bedre ville man næsten tro at jeg var skudt i hende for hun har noget over sig og sine sange, men det er jo ikke rigtig hende altså alle sider af hende. Men hver gang hun kommer med noget nyt eller man hører hende live (6 gange indtil videre for mit vedkommende) bliver man suget ind igen. Ikke at forglemme er hun jo fra Højbjerg og er dermed Århusianer af betegnelse og det er jo aldrig skidt. Ej heller at hun er blot et halvt år yngre end undertegnede.
Nå, nok om mig og min drømmeverden... Til dem der ikke kender til hende og hendes musik, kan I så komme afsted til pladebutikken!

På arbejde går det bare derudaf, jeg får flere og flere opgaver, mere og mere ansvar og chefen har udtrykt sin begejstring og overraskelse for min nemhed ved at lære og omstille mig, så det er jo ikke så galt endda. Sprogligt er der faktisk de sidste par uger været dage hvor jeg på det nærmeste har tænkt på engelsk. Godt jeg kommer hjem fra tid til anden og snakker lidt dansk. Også godt at have det her at udtrykke mig på på modersmålet.

Glæder mig enormt til at komme hjem og fortælle folk lidt mere om livet herovre. Et er hvad man kan sidde og skrive her, et andet er hvad man for fortalt i en samtale.

Ciao!