tirsdag den 28. august 2007

Indskudt sætning

Inden jeg går i krig med part 2 af mit udlæg om at leve i England, så var der tid og mulighed til at se sig lidt omkring i den forgangne weekend.
Det var perfekt vejr startende med lørdag med stort set skyfri himmel og 26-27 grader.
Jeg gik en tur sydpå for at se hvad der lå bag M4 motorvejen og her fandt jeg floden Iver som er blot 500 m fra hvor jeg bor.
Ude til venstre i billedet kan Slough ses med et par højhuse og kirkespiret.
Denne flod som er en af mange i England er på dette sted næsten lige så bred som det bredeste stykke af gudenåen.

Jeg fortsatte langs med floden mod vest og fandt ud af at de har faktisk nogle gode cykel-og gåruter udenfor byområderne. Da jeg senere kom til et sted hvor den "public footpath" faktisk gik ind over en mark, så jeg ude i horisonten Windsor Castle.
Dertil gik jeg dagen efter, altså søndag, men da strejkede mit kamera, så billederne af slottet, Eton College og den smukke Eton by må I have til gode.
Mandag, som var bank holiday, tog jeg til London og gik på RAF museet. Jeg har godt nok været der en gang før for 4 år siden, men den slags kan man næsten ikke få nok af. Billederne derfra kan ses i mit galleri. Jeg skal med det samme beklage at nogle af billederne derfra er mørke og utydelige, men det har lidt at gøre med mit kameras beskaffenhed og den til tider mangelfulde belysning i hallerne.
Efter rundturen der tog jeg ud til Wembley som jeg havde set på afstand da jeg kørte med underground "overground". Det er altså et imponerende stadion og jeg fik endda kun set det udefra.Fra det nederste niveau og op til de øverste sæder indendørs er der hvad der svarer til 6 etager af et almindeligt boligbyggeri. Turen rundt om stadion som man kan gå uden forhindringer er på lidt over en kilometer langs med muren!
Som det kan ses på billederne var mandag også med fint vejr (det var søndag i øvrigt også), så jeg skal ikke klage over regnen herovre. Den har jeg ikke set meget til endnu 7-9-13.

Det var en rigtig god 3 dages weekend og lidt hurtig hovedregning sagde at jeg hver af disse dage havde gået mellem 8 og 10 kilometer. Godt med lidt motion en gang imellem ;o)